Kansalaisjournalismia videona

Itse nukuin tänään vielä sikeästi, kun kotimme edustalla joku hullu oli työntänyt pyörällä liikkeellä olleen naisen jalkakäytävältä ajoradalle. Nainen jäi bussin alle ja loukkaantui. Aamulehti julkaisi aihetta taustoittaakseen videon, joka vaikuttaa ”mattimeikäläisen” kuvaamalta.

Itse tapahtuma oli erittäin valitettava, mutta taas saatiin esimerkki siitä, mitä videokännyköiden aikakausi on tuonut tullessaan. Sama keissi nähtiin myös maanantaina Helsingin Eerikinkadun tulipalossa. Nämä videot tuovat lukijalle/katsojalle tilanteen silmien eteen aivan eri tavalla kuin kirjoitetussa tekstissä, vaikka ovatkin tyylillisesti aika raffeja. Video löytyy tästä.

Yksi vastaus artikkeliin “Kansalaisjournalismia videona”

  1. Voin kyllä hyvin kuvitella että tuossa kohtaa liikennettä tulee semmonen pähänpinttymä että tönäsempä tuon, varsinkin jos on mielisairautta todettu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *