Israel jakaa propagandaa internetissä

Lähi-idän terroristivaltio Israel ei ole saanut propagandaansa läpi kansainvälisessä mediassa, joten se on nyt ottanut internetin käyttöönsä jakaakseen propagandavideoitaan. Tosin on aika säälittävää näyttää pahimmillaan yhtä sortunutta parveketta ja reikäistä autoa, kun omat iskut tappavat samaan aikaan kymmeniä pikkulapsia.

Tässä videossa Israel perustelee Kfar Qanassa tapahtunutta lähes 60 naisen ja lapsen tappamista sillä, että kuorma-auto ajoi kerrostalon pihaan. Suomalaisen upseerin tappamisesta ei ole vielä vedenpitäviä selityksiä kuultu, mutta eiköhän siitäkin pian ”selitysvideoita” julkaista. Mossadin miehillä on nyt kädet täynnä editoitavaa, kun videoit pitää saada näyttämään aidoilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *