Kiertueperhe

Olen kiertänyt lukuisien kiertueiden mukana noin 12 vuoden ajan ja olen usein miettinyt niiden omaa maailmaansa. Jokainen kiertue on erilainen ja muotoutuu täysin kiertuejengin mukaan. Ryhmästä tulee usein kiertueen ajaksi oma perheensä, jonka sisällä muodostuu ihan oma maailmansa, jota ulkopuolinen ei voi ymmärtää.

Erityisesti tämän huomaa jutuissa, kun jengille muodostuu omat sanansa ja sanontansa. Ulkopuolinen ei useinkaan tajua ryhmän huumorista yhtään mitn ja samoja juttuja muistellaan ryhmän kanssa usein vielä vuosien päästä. Juttujen taso myös rankentuu kiertueen myötä usein alapään suuntaan :] Pakkohan siinä on omaa kivaa kehittää, kun istutaan kymmeniä tunteja samassa autossa ja samoissa hotelleissa 24h vrk.

Aina kun kiertue päättyy niin sitä jää kaipaamaan jotain juuri siitä kiertueesta. Varsinkin kun on ollut hyvä jengi mukana. Eilen päättynyt Amarillo-kiertue oli parhaasta päästä, kun meillä oli loistava jengi mukana. Yhteensä 13 henkeä. Tuli samalla naurettua varmasti vuoden kiintiö täyteen. Legendaarisen Vasuriliiton kokoontumisessa oli hyvä pössis ja jengi oli ihan liekeissä! DJ Sirkus-Jukka chillasi, kun baarissa ei ollut mitn, ei ketn. Hyvähyvähyvähyvä! Seuraavaa kiertuetta odotellessa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *