Uskomaton mediasirkus

Seiskan ja Katson julkaisemista Lordin kuvista on syntynyt sen kokoluokan mediasirkus, että en olisi moista uskonut koskaan näkeväni. Tämä on varmasti historian paras esimerkki internetin voimasta ja kansalaisjournalismista. Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, myös maailman suurin uutistoimisto CNN on uutisoinut Ansku69:n adressin ja sen aiheuttaman massahysterian. Adressin on nyt allekirjoittanut jo huimat 221.518 ihmistä.

Mainoksensa ovat vetäneet pois Seiskasta jo ainakin Travellink ja Olvi. Olvi ilmoitti, ettei mainosta koko loppuvuotena enää Seiskassa. Saunalahden kannasta en oikein saanut selvää, mutta ainakin jotain vääntöä aiheesta on käyty aamulla. Tätä menoa jupakka alkaa tuntua toden teolla lehden ”kukkarossa”, kun mainostajat ja tilaajat jättävät lehden anteeksipyynnöstä huolimatta. Vanha (myös Lordin) sananlaskuhan toteaa osuvasti ”On myöhäistä itkeä kun paska on jo housuissa”.

Fanien suunnittelema mielenosoitus kuitenkin kuihtui muutaman ihmisen elämöinniksi. Paikalla oli kello 16.00 maissa enemmän toimittajia ja poliiseja kuin mielenosoittajia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *