Videobloggaus kiinnostaa

Tuija Aalto on kirjoittanut paljon videobloggaukseen liittyviä juttuja, jotka antavat hyvän kuvan siitä, mihin ultrakevyen kaluston (käytännössä matkapuhelimen) tehokäytöllä voi päästä. Tuijalta löytyy linkkejä niin Suomen presidentinvaalihumusta kuin Katri Makkosen Thaimaasta tekemiin pätkiin. Mukana on myös yhteistyökumppanini Sami Kuusela, joka kirjoittaa nykyisin myös Trendissä omaa blogiaan.

Minua ihmetyttää ja samalla myös innostaa kuvan ja äänen odottamattoman hyvä laatu ja käytön helppous. Pelivälineenä noissa on ilmeisesti ollut pääasiassa Nokian N90 -puhelin, joka ei tosin ole oma suosikkini. Uusia puhelimia tulee kuitenkin nopealla tahdilla, ja pian lienee myös Starassa olla aika laajentaa viihdejuttujen tarjontaa podcastien lisäksi myös videopätkiin. Pitääpä ottaa aihe tarkempaan syyniin lähiaikoina.

Jos jollain on mielessä samaan laatuun kykeneviä muita laitteita kuin tuo mainittu N90, niin otan mielelläni vinkkejä vastaan.

Yksi vastaus artikkeliin “Videobloggaus kiinnostaa”

  1. Menit sitten linkittämään suoraan juuri siihen yhteen ainoaan videoblogimerkintään, jossa kuva ja ääni olivat menneet oudosti epäsynkkaan 🙂

    Tuo n90 on käsittääkseni ensimmäinen kännykamera, jossa on ihan oikeaa optiikkaa, siitä noinkin hyvä kuvan laatu. Näyttää muuten tosi siistiltä videoipodissa.

    Tässä vielä yksi suora linkki videobloggausnäkymistä muuhun kuin ns. professionaaliin mediakäyttöön: http://blogit.yle.fi/mobiilivideobloggausperuskayttajanulottumattomissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *