Käytä kumia ettei synny lisää Busheja

Yhdysvaltain pelle-presidentti George W. Bushin hallinto on pykännyt kaikessa viisaudessaan kampanjan, jossa pyritään levittämään esiaviollisen seksin vastaista sanomaa. Siinä nyt ei vielä ole juurikaan ihmettelemistä, mutta samalla kampanjoidaan vahvasti kondomin käyttöä vastaan teemalla ”Kondomi pettää”.

Katsoin juuri 60 Minutes -ohjelman esittämän jutun aiheesta. Täytyy sanoa, että oli aika pöyristyttävää katsottavaa. Koulussa opettaja kertoi kirkkain silmin teineille, että kondomia käytettäessä 14 – 16 sadasta tulee raskaaksi. Ja että jos nyt sattuu lupauksesta huolimatta harrastamaan seksiä, niin kondomia ei tarvitse käyttää, sillä se ei auta.

Lisäksi kampanjassa mukana olevissa kouluissa ei saa kertoa kuinka kondomia käytetään, vaikka oppilas sattuisi asiaa kysymään! Tästä valheellisen ja jopa vaarallisen tiedon levittämisestä koulut saavat Bushin hallinnolta satoja miljoonia dollareita vuodessa.

Samassa jutussa kerrottiin, että 88 prosenttia valan tehneistä harrastaa kuitenkin seksiä ennen avioliittoa ja heistä kolmannes ilman kondomia juuri tämän ”valistuksen” takia. Niinpä sukupuolitaudit ja ei-toivotut raskaudet ovat lisääntyneet vertailuryhmässä.

Tässä on todellinen malliesimerkki siitä kuinka Bushin omaa vajaaälyisyyttä levitetään aivopesuna ja valheen keinoin veronmaksajien kustannuksella. Toisaalta kansa ansaitsee valitsemansa presidentin, eli tyhmyydestä sakotetaan.

Jos Bushin esi-isät (luultavasti serkukset) olisivat ymmärtäneet käyttää kondomia, maailma olisi nyt paljon turvallisempi paikka.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *