Kabareeta ravintolassa

Kävimme eilen katsomassa Ilves-yökerhon @Penthouse -kabareen. Sari Siikander, Lari Halme ja Sami Hintsanen heiluivat lavalla ja Marika Vapaavuori vastasi käsikirjoituksesta ja ohjauksesta. Noin tunnin pituinen esitys oli oikein mainio, eikä käyttänyt kuluneita kikkoja ja vanhoja vitsejä. 70-luvun hittien sekaan oli mahdutettu oikeasti hauskoja sketsejä, joissa sivallettiin aikamme ilmiöitä Salarakkaista Tarja Haloseen ja Tyky-koulutuksesta tosi-tv-ohjelmiin.

Lari Halme osoittautui loistavaksi tyypiksi. TTT:n näyttelijä heitti sellaisen määrän hahmoja, että heikompia hirvitti. Parhaimmillaan hahmoja löytyi muutaman minuutin sketsistä kymmenkunta. Halmeen paras veto oli kuitenkin tohvelikansan supersankari Kaneliässä. Myös Tarja Halonen meni mieheltä loistavasti.

Mikäli pikkujouluaikaan pitää saada jotain hieman poikkeavaa ohjelmaa, uskallan suositella tätä kabareeta. Liput taitavat tosin olla jo loppuunmyytyjä. Tampereella tosin pyörii loppuvuodesta ainakin kolme eri kabareeta, joten nähtävää riittää. Niillä saa mukavan buustin alkavaan ravintolailtaan. Myös Helsingissä taitaa pyöriä nykyisin jonkinlaisia kabareita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *