Poliiseja ja siivousta

Viikonloppu on mennyt sekavissa tunnelmissa. Ainakin unen suhteen. Ensin vietettiin kuvaajan kanssa pe-la ilta ja yö Porin poliisipartion matkassa. Partio oli erittäin mukava ja rento ja vauhtia riitti, vaikka mitään ihmeellistä ei tullutkaan vastaan. Yön tulokset nähdään kakkosella torstaina 22.05.

Tulimme takaisin Tampereelle lauantaina klo 07.00, ja muutaman tunnin päästä piti jo nousta remontoimaan kämppää. Saatiin toki paljon aikaiseksi, mutta unet jäi aika vähille. Nyt olohuone alkaa olla huonekaluja vaille kunnossa.

Eilinen ilta meni Tampereen poliisipartion matkassa. Ilta oli suht tapahtumarikas, mutta yhteistyö poliisin kanssa ei toiminut odotetulla tavalla, joten materiaali oli aika shaissee. Lopputulos nähdään ruudussa puolentoista viikon päästä torstaina.

Tänään maksoin sit univelkaa takaisin ja loppupäivä on mennyt kämppää siivotessa. Remontin jälkeen siinä onkin aikalailla tekemistä. Toinen freteistäni, Pyry, pelkää edelleen ihan hulluna pölynimurin ääntä. Muuten niin reteä, rohkea ja ylväs frettiäijä menee imuroidessa peiton alle piiloon ja on muutenkin ihan paniikissa. Ihme hommaa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *