Mukavan leppoisa joulu

Nyt on sit lahjat jaettu ja palattu Etelä-Suomesta jälleen Tampereen maisemiin. Oli erittäin mukava joulu. Vietettiin meitsin sukulaisten luona Espoossa aattoilta ja yö. Muuten Vantaalla. Lahjoja tuli ja vieläpä oikeasti hyviä ja tarpeeseen. Niitä oli siis mietitty tarkkaan ja hyvä niin.

Huomasin ilokseni, että yletön tekstiviestien lähettely on jo mennyt ilmiönä ohi ja nyt tuli lähinnä normaaleja viestejä. Itsekin lähetin vain 60 viestiä, kun aiempina vuosina on mennyt joku 150:kin. Nytkin jouluisia viestejä tuli lähinnä hyviltä ystäviltä ja niihin oli mukava myös vastata.

Käytiin tänään vielä kävelyllä Helsinki-Vantaan lentokentän uuden kiitotien päässä ja zoomailtiin hetki kentän meininkiä. Täytyy sanoa, että on se vaan hieno toi uus kiitotie! Siistiä jos koneet laskeutuu todella matalalla pään päältä. Cool!

Tsekkailin tuossa MTV Europe Music Awardsia ja huomasin, että ns. raptähti Eminem veti keikan playbackina!!! Saisi äijä hiukan hävetä. Mies on kuitenkin jo suhteellisen kauan paahtanut ja silti vetää riimiä taustanauhan päälle, eli ei lainkaan oikeasti. Olisi edes treenannut niin, ettei sitä olisi huomannut noin helposti. Säälittävä äijä.

Christina Aquilera taas oli positiivinen yllätys. Ulkoasunkin lisäksi hän veti laulut livenä ja vieläpä todella hyvin. Lähes Anastacian tyyliin. Saisi Eminem ottaa Aquilerasta mallia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *