Jippii jurppii – taas

Olen nyt takunnut kaksi tuntia Jippii -paskalafkan ”palvelujen” kanssa. Ne amatöörit kun eivät vieläkään osaa mitään. Mailit ovat jökissä. Samoin domainit. Ihme, ettei cola-automaattien kanssa pelleilevien teinipeelojen täyttämä lafka ole jo mennyt konkurssiin. Tekisivät palveluksen yhteiskunnalle ja antaisivat kuolinkouristuksissaan viruvalle firmalle niskalaukauksen. Please.

Jos kuulut harvalukuisiin kyseisen lafkan ystäviin, kannattaa tutustua ammattilaisten tunnelmiin Jippiin palveluista. Taitaa olla asiakkaat aika vähissä. Onneksi tajusin itse siirtää asiakkaani ja omat domainini pois moisesta nettifirmojen roskalaatikosta jo liki vuosi sitten. Tänään tuli taas tuttu fiilis kun joudun takkuamaan samojen juttujen kanssa. Luulisi, että olisivat saaneet Johannesdahlin kanssa muutkin amatöörit ulos, mutta ei…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *