Tulipalo vei kelomökin

Koillismaja 08.01.2008Lueskelin eilen Kalevan verkkosivuilta uutista, jossa kerrottiin kuinka Rukalla oli käynyt ohraisesti: ”Kelomökkipalosta satojen tuhansisen vahingot”. Lueskelin jutun ihan rauhassa, eivätkä edes osoitetiedot Vuosseli ja Hiihtäjäntie soittaneet vielä kelloa.

Jocka KoillismajallaTänään faija lähetti minulle muina miehinä valokuvan entisestä mökistämme, jossa tuli vietettyä useita hiihtolomia ja muita ratkireimukkaita reissuja äijäporukalla ja perheen kanssa. Kuvassa oli kuitenkin tutun mökin sijaan vain kasa palaneita hirsiä ja palanut autonromu. Damn.

Poliisi ja pelastuslaitos saivat sunnuntai-iltana hieman ennen iltaseitsemää hälytyksen Rukalle Vuosselin puolelle Hiihtäjäntielle, jossa kelomökin pihavarasto oli tulessa. Kun pelastuslaitos ehti paikalle, tuli oli jo levinnyt kelomökkiin. Noin 135 neliön kelomökki, pihavarasto ja pihalla ollut henkilöauto paloivat kauttaaltaan. Vahinkojen arvioidaan nousevan satoihin tuhansiin euroihin.

Kaleva 7.1.2008

Näin se homma menee. Tärkeintä on ettei palossa sattunut henkilövahinkoja. Toivottavasti nykyisellä omistajalla oli vakuutukset kunnossa. Nyt tilalle voi rakentaa entistäkin upeamman lukaalin. Tein mökille vuonna 2000 myös internetsivut, joiden tarkoituksena oli markkinoida mestaa yritysasiakkaille. Saitti on toki jo kauan sitten korvattu uudella, mutta pitänee kaivaa arkistosta vanha saitti esiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *