Nokia CA-100 on lifesaver

Nokia CA-100Olen tuskaillut jo vuosia reissuillani, kun läppäriä kännykän kautta käyttäessäni olen tarvinnut erilliset laturit läppärille ja kännykälle. Esimerkiksi ravintolassa, junassa, lentokentällä tai vaikkapa kesämökillä pistokkeet ovat kuitenkin usein kortilla. Nyt Nokia on tullut hätiin ja julkaissut lähes pakollisen lisävarusteen niille, jotka käyttävät läppäriä ja kännykkää tien päällä.

Nokia CA-100 -koodinimen taakse kätkeytyy suorastaan nerokas USB-laturi, jonka äärimmäisen pieni koko ja vain muutaman sentin pituinen johto ovat täydellinen lisä liikkuvaan toimistooni. Ainakin ensivaikutelma on ollut varsin hyvä. Jatkossa riittääkin, että läppärin akussa riittää poweria, sillä tämä pienokainen lataa akkunsa voimalla kännykkää myös ilman verkkovirtaa. Pitää vielä testata toimisiko laturi myös muista USB-lähteissä.

Helsinki-Vantaan kentällä palikka maksoi 8,90 euroa, Verkkokauppa.comissa 19,90 euroa, Stockmannilla 24,00 euroa ja Polkumyynti.fi (heh heh) -verkkokaupassa eniten, eli 30,00 euroa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *